Mobilappar är det enklaste sättet att nå ut direkt till din publik.

Vi har nu lanserat en ny produkt, jag tillsammans med mina underleverantörer, mobila appar. Apparna kan antingen byggas för er som ett komplement till er marknadsföring eller som en helhetslösning för att ge era kunder en total upplevelse av produkter, sociala medier, information, bilder, push-notiser, försäljning och 100tals andra funktioner. Det finns appar för alla krav och begär. Just nu spenderar vi mer tid i appar än på Internet. Så varför inte hjälpa er publik komma närmare er.

Mobilappar hjälper ditt företag på flera fronter, både genom att effektivisera din egen organisation, skära ner onödiga administrativa kostnader samt genom att erbjuda dina kunder en stabil plattform med information, kontakt, kataloger och 100tal andra funktioner som är tillgängliga på dina kunders telefoner oberoende av Internet uppkoppling direkt i en mobiltelefon eller surfplatta.

Användningsområden för mobilappar är många med allt från internplattformar för kommunikation inom ett företag eller som en direkt länk till dina kunder. Det som är gemensamt för alla mobilappar är att de underlättar för alla.

Användningsområden:

Klicka gärna på länkarna nedan för att se exempel på appar och funktioner.
(Nya demoappar kommer att publiceras inom kort)