Webbapp & Hemsida

Fördelar med HTML5.

Webbapp

En Webbapp är byggd med hjälp av HTML5. Den är egentligen en modern hemsida som anpassar sina egenskaper efter vilken browser och typ av enhet som används.

Appen visas på en mobil enhet i en webbläsare. Därför är den också helt oberoende av den mobila enhetens operativsystem. Även om man kan få samma känsla som en Native app så är den hela tiden beroende av Internet uppkoppling. Därmed är också prestandan av appen beroende av Internetuppkoppling av webbläsarens kapacitet.

En webbapp är perfekt för kortare kampanjer som behöver på ett snabbt och enkelt sätt nå ut till stor skara användare. Exempelvis för att fånga intresse och dela med sig information på ett modernt sätt. Man kan även använda sig av HTML5 sida och app till enklare webbförsäljning eller bokning av evenemang. Eller varför inte som en huvudsida till ett nystartat företag. En mycket kostnadseffektiv lösning. Även om funktionaliteten är begränsad i en wabbapp om jämför med en Native app så finns en uppsjö av appliceringar var en webbapp är en bra lösning.

Vill du se ett exempel på en webbapp? Välj denna länk från en stationär dator och en mobil enhet för att se den stora skillnaden mellan en HTLM5 sida och en traditionell mobilanpassad hemsida.

Vill du veta mer om priser på de olika appar? Klicka här.

Vill du veta mer om vad det är för skillnad på de olika appar? Klicka här.