Mobilappar

Varför just mobilappar?

 

Mobilappar är det enklaste sättet att nå ut direkt till din publik.

Vi spenderar just nu mer tid i appar än på Internet. Du kan på ett enkelt sätt interagera med dina kunder, personal eller samarbetspartners. Mobilappar är integrerade med de mobila enheterna vilket bidrar till effektivare och enklare användning än klassiska hemsidor. Man har även möjlighet att använda sig av de inbyggda funktionerna i mobilen, såsom t ex kameran som gör att apparna har väsentligt fler funktioner än vad en vanlig hemsida har. Appen är tillgänglig även när den mobila enheten inte är uppkopplad med Internet. Med pushnotiser kan du ögonblickligen nå ut till din publik.

Användningsområden:

Klicka gärna på länkarna nedan för att se exempel på appar och funktioner.
(Nya demoappar kommer att publiceras inom kort)

 

Utveckla ditt företag med hjälp av mobila appar:

  • En mobilapp kan vara en del utav era marknadsföringskanaler eller en direkt kontaktyta för din publik
  • Bättre och snabbare kommunikation
  • Bättre service och ärendehantering
  • Lojalitetsprogram och kuponger
  • Ökad e-handel
  • Ett samlat gränsmitt för dina kunder att få all relevant information
  • Fler nöjda kunder
  • Sätt ditt företag i framkant

Vad ingår:

– Ett eget administrationsverktyg. Du får alltid tillgång till en egen inloggning till en administrations plattform för att på ett enkelt sätt kunna göra uppdateringar, skapa push-notiser, lägga upp nya erbjudanden m. m.

– Snabb leverans. Eftersom vi arbetar med bara 2-3 projekt samtidigt kan vi hålla snabba leveranser, hög kvalité och tillförlitlighet. Vi räknar med att projekten tar ca 1 vecka från att kravspecifikationen har godkänns till en leverans till distributionsplattformarna.

– Appar för alla mobila enheter. Våra samarbetspartners är bland de mest innovativa på marknaden och säkrar för att de appar vi levererar är driftsäkra och kompatibla med alla operativ-system och baserats på den senaste tekniken. Alla uppdateringar sker automatiskt vid behov, exempelvis när nytt OS lanseras för mobila enheter.

– Stort urval av funktioner. Välj mellan 100tals funktioner olika beprövade funktioner och anpassar dessa för att just din app skall vara så lättanvänd och effektiv som möjligt. Systemet utvecklas löpande och nya funktioner blir tillgängliga och kan vid behov med enkelhet kopplas till era appar.

Helhetslösning:

Vi kan även erbjuda ett kostnadseffektivt löpande underhåll och uppdateringar av funktioner, texter och information i dina appar, sociala medier, hemsidor och annan digital kommunikation. En helhetslösning för digital marknadsföring och kommunikation.

Vill du veta mer om vad det är för skillnad på de olika appar? Klicka här.

Kontakta oss